Kontaktujte nás

Všetky pohony brán pokope: Stačí si vybrať!

Spoločnosť Hormann má v ponuke niekoľko typov pohonov pre garážové brány. Cítite sa v nich stratení a nechce sa vám čítať celé katalógy? Pripravili sme pre vás článok, v ktorom nájdete všetky dôležité informácie o nami ponúkaných pohonoch.

, DIAMAT, s.r.o.

Všetky pohony brán pokope: Stačí si vybrať!

SupraMatic

Pohon, ktorý vyniká najmä svojou rýchlosťou. Inštaláciu tohto pohonu odporúčame hlavne pre sekcionálne garážové brány na rušných uliciach. Vďaka rýchlemu otvoreniu tak môžete kedykoľvek vojsť do garáže aj počas dopravnej špičky bez obmedzenia ostatných vodičov.

ProMatic/ProMatic Akku

Pohony typu ProMatic zabezpečujú spoľahlivosť za atraktívnu cenu. Pohon je komfortný vďaka ručnému vysielaču s možnosťou kontroly polohy brány. K tomuto modelu si môžete objednať aj solárne panely alebo zvoliť možnosť pre garážové brány bez elektrickej prípojky – ProMatic Akku s prenosným nabíjateľným akumulátorom.

RotaMatic/RotaMatic Akku

Pohon určený pre dvojkrídlové otváravé garážové brány. Tento pohon ponúka možnosť objednania širokého sortimentu bezpečnostných doplnkov – napríklad elektrický zámok alebo tlmiaci profil. Aj v tomto prípade si môžete zvoliť inštaláciu solárneho panelu, s ktorým sa stanete nezávislí od elektrickej siete alebo si môžete vybrať model RotaMatic Akku.

LineaMatic

Pre posuvné brány máme v ponuke jedinečný model, ktorého hlavné prednosti sú kompaktná, výškovo nastaviteľná skriňa zo zinkovanej liatiny a spoľahlivá elektronika. K tomuto pohonu však treba rádiový systém doobjednať samostatne a jeho inštaláciu odporúčame prekonzultovať.

Pohony pre nadrozmerné brány

Nezabudli sme ani na veľké priemyselné brány. V katalógu nájdete informácie o modeloch  DTH 700 a STA 400. Tie sú určené pre brány až do hmotnosti 2 500 kg. STA 400 dokážeme nainštalovať na brány so šírkou až do 17 000 mm.

S výberom správneho pohonu vám vždy radi poradíme a nájdeme ten najvhodnejší pre použitie na vašej bráne.

 

Výhodné akciové ponuky pre Vás

Sekcionálna garážová brána RenoMatic 2016, Domové dvere RenoDoor 2016, Hliníkové domové dvere ThermoSafe.

Pozrieť akciu

Súvisiace blogy

Dobré dôvody pre výber vchodových dverí HÖRMANN

Dobré dôvody pre výber vchodových dverí HÖRMANN

23.06.2023

Galéria interiérových a vchodových dverí HÖRMANN

Galéria interiérových a vchodových dverí HÖRMANN

23.06.2023

Vybraté realizácie interiérových a vchodových dverí HÖRMANN

Ako si vybrať správny typ garážovej brány?

Ako si vybrať správny typ garážovej brány?

17.05.2023

Ako si vybrať správny typ garážovej brány?

Galéria garážových brán HÖRMANN 2022

Galéria garážových brán HÖRMANN 2022

03.01.2023

Galéria vybraných realizovaných garážových brán HÖRMANN 2022