Vytvoriť vizualizáciu

Prečo treba zvážiť aj montáž posuvnej garážovej brány?

Výber správneho typu brány často závisí od priestorov našej garáže. Máte nízky strop alebo málo priestoru pred garážou pre otváranie brány? V takýchto prípadoch máme pre vás posuvné garážové brány.

, DIAMAT, s.r.o.

Prečo treba zvážiť aj montáž posuvnej garážovej brány?

Maximálne využitý priestor

Veľmi často sme donútení využívať garáž zároveň aj ako dielňu. Pracovný stôl, regály plné náradia a prístup do montážnej jamy zmenšuje garáž nielen opticky. Aj samotná brána vie statočne ukrojiť zo životného priestoru. To však neplatí pri posuvnej sekcionálnej garážovej bráne. Tá vďaka svojmu dômyselnému systému otvárania ušetrí priestor vo vašej garáži a strop tak zostane využiteľný na iné účely.

Kvalita zaručená

Aj k posuvným sekcionálnym garážovým bránam patrí prvotriedny pohon. Na výber máte až z dvoch rôznych variantov. Tým prvým je základný systém ProMatic, ktorý ponúka nadštandardnú rýchlosť otvárania, komfort a bezpečnosť. Pre najnáročnejších zákazníkov máme aj pohon SupraMatic. Ten disponuje vyššou rýchlosťou, silou a je určený aj pre nadrozmerné. brány. Súčasťou týchto pohonov je ručný vysielač, s ktorým je otváranie brány hračka.

Za dizajn sa nebudete hanbiť

Práve naopak! Posuvné sekcionálne brány sú oceňované aj vďaka svojmu nadčasovému dizajnu. V jednoduchosti je naozaj krása, o čom vás presvedčia tri rôzne vyhotovenia Prelis M, Prelis L a Kazeta. Aj povrchové úpravy týchto vyhotovení vás očaria. Biely Woodgrain, imitujúci pílový rez, spája drevenú úpravu s modernou bielou farbou. New Silkgrain sa najviac hodí k modernej architektúre vďaka svojej elegancií. Ani milovníkov klasického dreva nesklameme a ponúkame Decograin Zlatý dub, ktorý naozaj verne imituje skutočné drevo. Na výber máme až 15 rôznych farieb. Všetky detaily nájdete v našom katalógu.

Na požiadanie vieme k bránam dodať aj rôzne druhy presklenia a madiel, no skutočným skvostom sú nenápadné integrované dvere. Vďaka nim už viac nemusíte otvárať celú bránu, ak chcete vyjsť von.

Vytvorte si vizualizáciu Vašej novej brány

Pomocou konfigurátora brán si môžete vytvoriť vizualizáciu Vašej novej garážovej brány.

Vytvoriť vizualizáciu

Súvisiace blogy

Ako pripraviť stavebný otvor pre montáž sekcionálnej garážovej brány Hörmann

Ako pripraviť stavebný otvor pre montáž sekcionálnej garážovej brány Hörmann

29.11.2022

Ak staviate nový dom s garážou alebo plánujete vymeniť starú garážovú bránu, pripravte sa na montáž v dostatočnom predstihu, aby ste predišli možným k ...

7 krokov pri výbere brány

7 krokov pri výbere brány

03.04.2022

Poradíme vám, ako si správne vybrať bránu

Zazimovanie motorky v garáži – na čo nesmiete zabudnúť?

Zazimovanie motorky v garáži – na čo nesmiete zabudnúť?

14.12.2016

Naše milované motorky sú (nanešťastie) sezónna záležitosť. Niektorí šťastlivci majú možnosť jazdiť na svojej milovanej enduro mašine aj po celý rok. P ...

Pozrite si fotografie tých najštýlovejších rolovacích garážových brán

Pozrite si fotografie tých najštýlovejších rolovacích garážových brán

17.08.2016

Rozhodli ste sa pre výmenu garážovej brány, ale neviete si vybrať z toľkých možností? Nezúfajte! Dnes vám pomôžeme inšpirovať sa a zladiť vašu novú ga ...